Google+ Followers

Followers

Wednesday, 12 January 2011

Kisah Penghujung 2010~Tahniah sahabatku Habsah

Tajuk:- Sekitar Majlis perkahwinan Habsah+Anas
Tarikh:- 26 Dis 2010
Tema:- Hijau Purple (kalau tak silap lah..hihihi) i suka tau warna-warna purple ni
Lokasi:- Semesti kampung sendiri (Felda Bukit Mendi ok)
Gambar:- Hak cipta terpelihara http://afizart.blogspot.com okeh...)
Jom layan gambar2..entry masuk kemudian ye..



Selamat Pengantin Baru Idah ucapkan buat sahabat baik Idah.Semoga berbahagia dunia sampailah akhirat.Sorry ye sebab dapat singgah sekejap sahaja tak sempat tgk sampai majlis habis kerana bergegas nak balik Terengganu pulak..Apa pun Idah bersyukur dapat juga lihat sendiri sahabat baik idah ni kawin.

Nostalgia 1997-2000;
Semeja dari form 2-5..mmg byk kisah best,lucu,suspen dan mcm2 dikongsi bersama.Rindu zaman sekolah.


Coretan;
Ummu Hanani
Teratak 23, 7 Safar 1432H

3 comments:

  1. salam knalan ye Idah ..
    kite pernah berjumpa sebelum ni dan masa tu template blog kita serupa,igt lg tak? ;)
    tahniah buat shbt yg sudah mndirikn masjid...

    ReplyDelete
  2. salam kenalan..
    ooo yg templete pink tu ye..igt2..:)
    idah baru nak aktifkan diri dalam dunia blogger..:)
    terima kasih ye.

    ReplyDelete
  3. Salam IDah..huhu..terharu ngan post bed yg nie..thanks yea....:)

    Kenangan FOrm 5 kite paling best kan heheh...mcm2..kalo bukak satu persatu pun menarik gak hehehheeh

    ReplyDelete