Google+ Followers

Followers

Sunday, 13 February 2011

Alhamdulillah...akhirnya



Alhamdulillah akhirnya berjaya juga idah mendapatkan buku ni.Masih belum sempat membacanya.Idah baru beli kat Popular Di Berjaya Megamall Kuantan semalam 12/02/2011.Tak sabar nak baca,namun dek ketidaksihatan diri maka nya ditangguhkan dulu.Insya ALLAH dah habis baca idah akan kongsikan di sini sinopsisnya ye.

Selain tu,ada buku-buku lain juga idah beli(mmg dah hobi suka beli buku). Antaranya:-

  • Mama Saya Lapar - Wardina Safiyyah
  • Bicaralah Atas Nama Kasih - Noraslina Jusin (isteri UZAR)
  • Tarbiah Anak-Anak dengan zikir dan doa - Ustaz Zahazan + Rohidzir Rais
  • 101 Idea Bisnes Home-Based - Junaidah Hamdan
  • Rahsia Bisnes Isteri Rasulullah Khadijah - Ashadi Zaim
  • Mingguan Wanita


Salam Sayang,
Teratak 23
10 Rabbiul' Awal 1432H

6 comments:

  1. Assalamualaikum w.b,t

    Terima kasih idah atas sokonngan, selamat membaca,;D

    ReplyDelete
  2. iza pon suka la beli buku.tp nk hbskan baca buku tu amik ms lama.hehe

    dulu suka sgt lepak kt kedai buku.skg ni xdela nk lepak, plus buku2 iza suka xde plak kt sini..

    bicaralah atas nama kasih tu nak baca sgt. nnt balik msiala kalau nk beli pun.

    kakidah, iza tag lagi kakidah join contest.maaf kalau xsuka xyah join..

    http://zasgiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/siti-khadijah-contest-comelnya-berbaju.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum Idah
    memang membaca itu menarik hati
    selain sebagai jambatan ilmu
    banyak yang kite perolehi
    boleh kita aplikasi selalu
    dalam hidup kita ini.

    ReplyDelete
  4. Kak Mas;
    Waalaikumussalam, sama2 kak.Idah dah lama nak beli online tapi asyik tak kesampaian aje.kebetulan jalan2 kat kuantan terus cari.Terima kasih kak.

    Iza;
    minat yang sama tu yg buat kita bertemu tu..terima kasih iza.akk mmg berminat nak join contest tu nnt akk masuk sana ye.maish belum sihat sepenuhnya.

    kak ummu;
    wa'alaikumussalam kak,
    betul apa yg akk tulis tu..:)insya ALLAH akan cuba manfaatkan ilmu yang berguna.

    ReplyDelete
  5. Wah, menarik buku Jana RM dari Rumah tu. Kalau ada tips menarik, share sikit ya Idah. :)

    ReplyDelete
  6. kak yati:-
    mmg menarik kak..terutama bg kita yg kekurangan idea dan motivasi..insya ALLAH nnt idha cuba update sinopsisnya ye.

    ReplyDelete