Google+ Followers

Followers

Sunday, 27 November 2016

Keputusan Exam Akhir Tahun 2016

Alhamdulillah hari ni kakak balik sekolah dengan wajah yang ceria.
Keputusan exam akhir tahun dah keluar.

"Ummi...kakak dapat no 3".

Prestasi sedikit merosot dari exam pertengahan tahun. Apa yang buat ummi rasa hepi dah takde airmata yang menangis dan redhanya si kakak terima keputusan tu. 😊

Al kisahnya minggu lps dia kakak dapat result BI nyer "C", dia menangis dan keruh wajahnya hingga beberapa hari. Ummi dah brainwash cukup cukup dan berikan semangat baru.
Alhamdulillah hari ni rasa lega bila kakak cakap,
" Ummi...insya Allah tahun depan akk nak lebih usaha, belajar rajin dan yang penting Solat dan Doa akk nk tmbh lagi. Ummi doakan tau."

Itulah dia Afifah Hanani bt Afizullah always tau apa yang dia dan impikan.
Namun result math nyer still yg tertinggi dan result Sekolah Agama sangat baik.

Bacaan Al Quran pun dah semakin lancar.
Tahun depan ummi boleh train untuk sesi hafazan pulak. Insya Allah 😊




#idahanggun

No comments:

Post a Comment