Google+ Followers

Followers

Friday, 1 October 2010

My New Wallet

Salam kasih buat semua...

Dah lewat malam, idah mula menulis entry baru.Alhamdulillah berkat daripada arus pemodenan dunia online shopping kini memudahkan urusan.Idah sejak tahun 2006 lagi sudah mula berjinak-jinak dengan shopping secara online.Best juga walaupun produk agak terhad apa yang dipamerkan namun masa untuk shopping tu fleksibel.Semuanya dihujung jari sahaja.

Dalam wishlist idah, nak beli wallet baru.Sudah lama idah pendamkan hasrat ni.Ada juga lihat2 kat shopping mall tapi alahai harga menjadi satu masalah dan juga paternnya banyak yang idah tak minat.So bermula pencarian wallet baru sejak dari bulan Jun 2010 lagi..lama tu...Al-kisahnya wallet yang baru dibeli dalam bulan Feb 2010 tu dah koyak bahagian tempat isi gambar tu.Malu pulak bila en.Kanda kata ermmm dah koyak wallet ummi.

Dipendekkan cerita, hari Ahad lepas 26/09/2010 terjumpa satu kedai kat FB.Wah banyak sungguh koleksi handbag dan wallet.Apa lagi pucuk dicita ulam mendatang, akhirnya terbekenan dengan wallet dan handbag.Setelah di timbang-timbang kos-kos lain(ntah tak tahu bape kg timbangan utk buat keputusan), antara wallet dan handbag, maka nya akhirnya idah lebih memerlukan wallet.Harga wallet tu pun ada sale. So memang kena dengan bajet idah dan yang paling penting kena dengan citarasa idah. Dari segi designnya,warna dan kualitinya.

En.kanda tak tahu lagi ni, maybe lepas baca entry ni dia akan tanya.Ihik....wishlist utk beli handbag maybe simpan untuk bulan depan2 pulak.Berkenan sangat dengan jenama Coach dan Bonia (yang imitation udah ler..ori dok mampu ambe). Jom tgk wallet baru idah.Gambar kredit drpd link Haslina Redshop :-

Jenama : PRADA
Saiz : 18.5 (P)
Harga : RM 28.00





6 comments:

  1. cunlah wallet idah tu. colourfull. akak suka gaks brand prada nih. tp lg suka coach. beli yg imi @ replica je udah..... tu pun macam mahal je. ha3

    ReplyDelete
  2. kak fyda:-
    akk nak tahu tak sepanjang hidup idah ni..inilah fisrt time idha beli wallet colorful..:) tukar citarasa.idha pun suka coach tapi masa servey2 tu tak berkenan pulak dengan warna dan designnya.idah suka betul design handbag coach kak..

    ReplyDelete
  3. tulah...akak baru je beli handbag coach. memang cun sesangat tp bl dah dapat kat tgn akak, akak tak berkenan cz saiznya agak besar. akak tak suka handbag besar2..... so nak jual semula.

    ReplyDelete
  4. Kak Fyda:- Idah ada baca entry akk pasal bag tu..Idah pun sama..suka yg medium sahaja. Idah suka yg byk zip..:)

    ReplyDelete
  5. Haslina Redshop (facebook)16 March 2013 at 10:09

    terharu rasanya bila ada customer yg buat review & entry pasal barangan haslina redshop.... ;)
    pa pe pun terima kasih diucapkan kerana berbelanja diatas talian dgn haslina redshop....

    ReplyDelete