Posts

Showing posts from July, 2014

Promosi Julai - Vivix

Image
Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Alhamdulillah baru ada kesempatan nak menulis dalam blog ni. Tetamu kita Ramadan AlMubarak semakin dipenghujungnya. Sekarang kita berada dalam fasa terakhir Ramadan.

Syukur Alhamdulillah, Idah dapat juga berpuasa di 3/3 Ramadan. Terima kasih Ya ALLAH..

Yeaaayyyy suka juga sebab dah habis pantang...so rutin berjalan seperti biasa.
Afiqah Hanani pun dah semakin bam-bam.. Banyak peel juga..Paling kuat suaranya menangis..dan umur menginjak ke 2bulan ni..Siang kurang tido...
Mujur malam tdo lena..

Oh di samping citer2 kisah family, Idah nak selit juga satu promosi produk dari Shaklee bulan ni..: Promosi Beli 6 Free 1 - VIVIX.



comeynye je kan botol Vivix ni...eksklusif form Shaklee untuk kita as pengguna. Mesti nak tau kan Vivix ni fungsi nya. Namun Idah amat2 syorkan produk vivix kpd anda semua sbb ini satu2 nya produk yang membaiki sehingga ke sel DNA.

Vivix ni sesuai untuk siapa?
Meh tgk gambar bawah ni.Kalau asyik tulis je..
korang confirm mesti m…

Kisah Puasa dan Supplimen (^__^)

Image
Selamat pagi semua...Semoga ceria selalu..
Alhamdulillah dah 11 Ramadan hari ni..Macamana pencapaian anak-anak kita berpuasa? Syukur alhamdulillah Hanani2 Idah kedua2nya berpuasa penuh..walaupun kekadang setiap jam tanya :
"ummi...lambat lagi ke.."
"ummi.. skng dah petang ke.."
"ummi...hauslah..."

Layan aje kerenah diorang berdua...lepas tu setiap hari dah siap2 bagi kat ummi menu apa yang mereka nak makan time berbuka..Alhamdulillah ok juga tu..tak lah ummi pening kepala fikir nak buat juadah apalah time berbuka..kihkih..

Dah besar rupanya Hanani2 ni..
Itulah dia kawan, teman, kekdng jadi teman gaduh..
Ummi pun kekdng jadi mcm tarzan, singa, rimau..hahaha...semua ada..
Namun itulah kemeriahan bila ada anak2 ni..
Masa rehat ummi kekdng boleh kata mmg xcukup..
tido pun kekdng tu dapat 5minit terlelap tanpa gangguan..saat itulah paling best utk rehatkan diri dan minda...hihi..

Ramadan kali ni Idah dalam pantang, alhamdulillah namun berkesempatan untuk berpu…

Blog baru untuk biz baru

Image
Assalamualaikum semua,
Alhamdulillah Fasa 1 Ramadan sudah berlalu...

1/3 Ramadan - done
2/3 Ramadan - progress
3/3 Ramadan - still loading

Dalam bulan ramadan ni juga, Idah sudah create satu lagi blog khas untuk produk2 Shaklee dan perjalanan idah dalam shaklee.
Kini Idah sah sebagai Shaklee Independent Distributor : 1127496

Kepada kawan2 blog afizart bolehlah kita saling tukar2 link ye..
Selamat menziarah blog baru idah dengan klik sahaja pada gambar di bawah ye.

Jika ada kawan2 nak order produk shaklee dengan Idah pun amat2 dialu-alukan insya ALLAH Idah akan berikan konsultasi yang sebaiknya untuk anda.

"Sihat itu nikmat dan anugerah, pilihlah yang terbaik untuk gaya hidup sihat."




Salam Sayang, Dari Meja Soho... 11 Ramadan 1435H