Google+ Followers

Followers

Saturday, 1 January 2011

Entry Pembukaan Tahun baru 2011











Aktiviti cuti di Tahun Baru 2011, bawa Hanani keluar jalan-jalan di samping membeli belah barang-barang keperluan dapur. Seronok tengok hanani bergumbira. Makan-makan dan main bowling( ini istilah Hanani2 Idah namakan permainan kete2 tu)..

Ok tahun baru dah menjelma. Mesti ada azam dan wish list baru kan?
Idah pulak yang 2010 dah tak ingat pulak...Boleh?Sah2 kena tarik telinga...bukan apa sbb idah ni bukan jenis suka mencatat, namun azam tahun ni nak kena rajin mencatat dan menulis...

Azam tahun ni:-

1.Nak kurus- walau apa cara pun kena buat ni..nak dapatkn berat ideal supaya bila pakai baju ke,jalan2 dgn asben ke rasa berkeyakinan sikit..Target 20kg.Insya ALLAH.

2. Nak rajin berblog-hihihi harap2 tahun ni dapat tulis sehari satu entry.

3.Dalam Bisnes- nak tingkatkan target sale

cukuplah 3 dulu...nnt2 sambung dan pikir lagi..

No comments:

Post a Comment