Followers

Thursday, 30 September 2010

Sakit kepala..sakit gigi

Salam sayang buat semua,

Apa kaba suri-suri rumahtangga semua?Semoga dalam keadaan yang sihat dan baik-baik sahaja hendaknya.Idah dah beberapa hari alami sakit kepala yang agak menyakitkan.Sehingga efek pada mata dan gigi.Benar-benar mebuatkan hilang fokus pada semua perkara.Paling tak tahan kalau sakit gigi.Mulanya puteri sulung yang sakit gigi,sekarang giliran ummi nya pula.Adoilah gigi, mengikut usia agaknya.

Fokus pada kerja juga sedikit menurun peratusannya,sedangkan banyak yang perlu dilakukan.Senarai kerja idah agak panjang dalam minggu ini.Namun dek kerana kesihatan agak merosot maka nya kerja-kerja ada yang tertangguh. Stok abaya dari dubai juga banyak yang perlu idah kemas kini. Semoga hari-hari kurang sihat ini akan berlalu.Kepenatan minda juga idah alami.Apabila hati dalam keadaan tak berapa sihat, kepala pula banyak berfikir semua itu bisa memenatkan anggota tubuh badan.Semoga hati ini akan terubat hendaknya walaupun tinggal parut.Biarlah berlalu semua itu.Ingin kosongkan minda dan merehatkan diri.

Oh ye sebut pasal stok abaya tadi, Idah nak menjemput kawan- kawan blogger semua kunjungi blog kedai abaya idah ye di http://kedaiabaya.blogspot.com atau boleh layari facebook idah di http://www.facebook.com/fesyenmuslimah. Masih dalam proses update dan masukkan stok sikit.Jika berminat bolehlah buat tempahan. Idah nak letak sikitlah gambar2 abaya daripada dubai.Jom cuci mata sat:-
Abaya ni pre -order.Dibuka tempahan sampai 2okt.Deposit RM100 diperlukan.Kalau bayar penuh lagi baik,dapat free pos.

No comments:

Post a comment

Ruang Iklan