Google+ Followers

Followers

Wednesday, 30 June 2010

Semuanya cantik, menawan hatiku...Stylish&Elegant

Assalamualaikum semua blogger2....nampaknya malam ni mood menulis idah mencapai 200%..:) so selagi mood menulis masih ada..idah nak kongsikan sedikit apa yang idah surfing hari ni...seperti yang telah sedia maklum sekarang ni idah memang suka mengumpul, mengkaji, surfing pakaian muslimah yang dinamakan ABAYA...

Dalam surfing-surfing tu tentang dunia fesyen Abaya ni... ada beberapa design Abaya yang menjadi piihan idah..pada idah ianya sangat cantik...Berikut antara koleksi terpilih yang idah amik daripada satu website ni :- kredit to Lebaas- Modesty Redefind



1. Ni design Swarovski Abaya Dubai - ada batu2 kat abaya ni



2. Ni new design Ballon Sleeves Jilbab


2. Design Butterfly Abaya - utk lebih dekat leh klik sini



4. Silk Garden-Emerald Green.- utk lebih jelas klik sini

Cantik2 kan...actually banyak lagi design yang cantik2..tapi harganya boleh tahan juga...tak pelah ini sekadar perkongsian idah kepada peminat2 abaya...mana tahu ada designer2 atau tukang2 jahit yang leh jahitkan abaya mcm style di atas...sesungguhnya semuan boleh berlaku...

oklah dah lewat..idah pun nak mengundurkan diri..mahu beradu...apa=apa pun semoga anda suka baca entry idah ni..komen sgt2 diperlukan...yang baik amat2 dialu-alukan...

No comments:

Post a Comment