Followers

SHAKLEE
Alhamdulillah,
Syukur Ya ALLAH.

Segala yang terjadi ada hikmahnya.. 
Idah yakin akan itu.
Alkisahnya... 
7tahun idah buat biz online, ini kali pertama Idah betul-betul jatuh cinta dengan sesuatu BISNES, iaitu BISNES SHAKLEE. 
Syukur alhamdulillah, penantian 7tahun mencari identiti dan keserasian serta minat akhirnya ALLAH bukakan perjalananku dengan Shaklee.


Apa yang best ,
Apa yang buat Idah jatuh cinta dengan BIZ SHAKLEE ni?

1.Of course kerana produknya. Alhamdulillah Vitamin pertama yang Idah jatuh cinta adalah "OSTEMATRIX". Ini Idah akan cerita di dalam blog aurasihatceria.

2.Group support yang kuat dan sangat2 rapat. Tak pernah lagi Idah rasai join biz MLM yang ukhwahnya seperti dalam biz Shaklee. Di dalam group, kami dibentuk,dididik, diasuh,train kami sentiasa INGAT kepada yang UTAMA iaitu ALLAH. Rohani sentiasa di isi dan diberi "makan" setiap hari..Alhamdulillah.Sebab tu idah suka buat biz shaklee.

3.Sejak Idah ceburi dalam biz Shaklee dan Team ASC, alhamdulillah perkara2 sunat Idah seperti zaman sebelum kawin sudah mula Idah lakukan. Alhamdulillah. Kerana dalam group kami sentiasa diajar tentang ilmu2 dunia dan ukhrawi(akhirat). Kami diajar agar lebih banyak memberi kerana di situ terletaknya salah satu kunci "menjemput rezeki".

4.Idah nampak kejayaan-kejayaan luar biasa yang dikecapi oleh upline-upline yang sudah berjaya. Kisah kejayaan mereka menjadi satu inspirasi buat Idah untuk berjaya. 'PUSH FACTOR" setiap kejayaan mereka membuka mata dan hati idah.

5.Alhamdulillah sistemnya patuh syariah dan tiada penindasan kepada orang bawah.

Inilah antaranya kenapa Idah jatuh cinta dengan SHAKLEE BIZ selain ditawarkan dengan :-3C : Cash, Car dan Convention serta tiket Umrah free, percutian dan banyak lagi.


http://aurasihatceria.blogspot.com

Idah juga amik masa 10bulan lebih nak mulakan biz shaklee ni..
Satu yang pasti..tunggu restu daripada suami idah sendiri. 
Alhamdulillah Allah permudahkan jalan jika kita dapat restu dari suami.
Doakan kejayaan idah dalam biz shaklee ni ye kawan2 semua..
Semoga dengan kejayaan Idah, insya ALLAH idah akan dapat bantu ramai orang diluar sana untuk pilih gaya hidup yang lebih sihat.
Insya ALLAH...

Silakan juga layari blog khusus untuk Shaklee Idah :-Idah Arba'i
SID : 1127496
sms/whatsapp : 013-9097825 (^__^)
Founder Of Team AIS MAGIC 
Ruang Iklan