Sunday, 21 May 2023

Mudahnya Renew Membership Shaklee

KENAPA PERLU RENEW KEAHLIAN?
KEAHLIAN SHAKLEE DAH EXPIRED?
AKTIF MEMBELI NAMUN BELUM JOIN AHLI?
Okay sahabat, 
Insya Allah entry kali ini Idah nak berkongsi jawapan dengan sahabat tentang persoalan di atas. Semoga bermanfaat dan sahabat boleh segera bertindak.

Mulai 2016-2017 Shaklee mula perkenalkan sistem Renewal under new management. Jadi semua keahlian yang tidak aktif melebihi 2 tahun, nama mereka akan hilang dari sistem keahlian Shaklee. Maka mereka ini perlu mendaftar baru untuk mengaktifkan keahlian mereka kembali. 

Dalam sistem renew membership Shaklee ini, semua ahli diwajibkan membayar yuran tahunan sebanyak RM35 untuk mengekalkan keahlian Shaklee mereka. 

Jika ada ahli yang gagal berbuat demikian, golongan ini telah kehilangan kelebihan dan keistimewaan sebagai ahli Shaklee dan secara tidak langsung tidak lagi dapat menikmati kelebihan sebagai ahli Shaklee. 

Namun ada berita baiknya, selepas itu Shaklee telah mengubah polisi keahlian Shaklee dengan lebih mudah. Setiap Pembelian produk Shaklee melayakkan ahli mengekalkan keaktifan keahlian mereka secara automatik. 

Bayangkan selepas satu tahun, tiba-tiba sahabat mahu membeli satu tiub Herbal Blend, maka secara langsung keahlian dapat diaktifkan dan sahabat masih boleh menikmati kelebihan selain mendapatkan produk dengan harga ahli. 


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee 

Alhamdulillah Idah bersyukur 9 tahun yang lepas, Idah mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Walaupun ketika itu hanya niat untuk berkongsi, cash rebate yang Idah terima setiap bulan membantu Idah membeli vitamin untuk makan sendiri. Selain itu dapat juga menambah gadjet surirumah yang agak mustahil nak membelinya jika tiada pendapatan sampingan.

Paling best, Idah dapat bantu downline Idah juga menikmati bonus dan mereka mendapat kesan terbaik setelah mengamalkan Shaklee. Satu keseronokan yang sukar untuk dijelaskan dengan kata-kata. 

Kesihatan bertambah baik, kulit cantik, awet muda dan extra dapat bonus dalam bentuk duit. 

Dah la beli dengan harga yang jauhhhh lebih murah dari harga retail, time promosi lagilah best sebab harga promo lebih murah dari harga ahli sendiri. Best kan sahabat?

Terima kasih Shaklee. 
“Malaslah nak renew sebab dah expired”
“Takpelah tak nak renew sebab dah tak makan Shaklee”

Dua-dua adalah insan yang rugi. Kenapa? 

Sebab sekarang Shaklee bagi percuma sahaja. Tiada lagi yuran untuk renew keahlian. Apa yang perlu dibuat adalah hanya perlu membuat pembelian satu produk yang mempunyai UV atau nama lain mata ganjaran, maka secara automatik kita dah Renew Membership Shaklee.

Mudah ke mudah?

Contoh pembelian Herbal Blend Shaklee serendah RM30 boleh melayakkan kita membuat renewal keahlian secara langsung.

Bulan ni lagi best sahabat!

Dengan belian Set Rahmah A atau B di bawah ni, automatik sahabat dapat renew keahlian. Dan bagi yang memang sudah mengamalkan Shaklee, beli atas kawan, beli di farmasi atau kedai, inilah saatnya sahabat join ahli secara PERCUMA sahaja. Pastikan anda menjadi pengguna yang bijak! Nikmati diskaun 20-25% untuk semua produk Shaklee dan berpeluang menikmati ganjaran Cash Rebate!


Set Rahmah ni, Shaklee fokus memberi peluang kepada seluruh rakyat Malaysia menikmati suplemen terbaik Shaklee dengan harga mampu milik. Yeszaa mampu milik malah sahabat jimat berganda-ganda. Mengapa perlu bayar lebih?

Bayangkan begini kiraan Matematik Shaklee,

Harga Retail :
Vitamin C = RM115
ESP = RM173

Harga Ahli :
Vitamin C = RM92
ESP = RM139

Namun Set Rahmah ini, hanya bernilai = RM99 sahaja sahabat!
Ahli baru dapat FREE POS, FREE MEMBERSHIP
Jimar RM10 + RM35

Ahli Lama, keahlian automatik diaktifkan dan untuk dapat free pos boleh add on sehingga cukup RM300. Dah dapat free pos dan mata ganjaran juga dapat kumpul lebih banyak, bonus lebih gemuk.

UNTUNG KAN!

Shaklee memang baik. Dan sebagai ahli, sahabat boleh meninjau Telegram Shaklee ini untuk semua informasi dan untuk informasi katalog produk juga ada di link panduan produk. dan untuk saranan saranan yang lebih lengkap , boleh di link artikel shaklee today dan segala poster PDF lengkap ada.

Semudah A B C sahaja sekarang ni, semuanya dihujung jari. Fleksibel dan sistematik. Di mana-mana sahaja boleh akses dengan adanya internet dan mobile phone. Dunia tanpa sempadan, bisnes merentasi lautan. Haha pandai-pandai je menambah.

Rugi mereka yang tidak meneruskan pengaktifan keahlian Shaklee.

Sungguh masa depan itu tak dapat di ramal.
Mungkin dengan keahlian Shaklee hari ini boleh membantu kita menjana pendapatan walaupun secara sampingan seperti Idah sekarang. Alhamdulillah sudah membina rangkaian sejak dari 2014 sehingga sekarang.

Semoga Idah dapat melahirkan bakal-bakal leader yang hebat dalam kumpulan Idah suatu hari nanti. Berjaya seperti Master-master upline Idah yang sudah pun mencapai kebebasan kewangan yang sangat stabil. Mengembara ke negara lain untuk menyaksikan sendiri keagungan Allah dan kesan-kesan tinggalan umat-umat terdahulu agar menambah iman dan taqwa. Subhanaallah.

Trip 2024

Bagi sahabat yang dah renew dan terbuka hati nak aktif berbisnes, selain dapat Cash Rebate, Bonus Kereta dan Anugerah Penghargaan,  Alhamdulillah boleh fight untuk dapat insentif trip mewah ini.


Jadi sahabat, jom Renew Membership Shaklee sekarang!

Alhamdulillah, Shaklee bayar kos umrah ni l. Percuma saja kita kesana.TRIP VVIP. 
Semuanya bermula dengan dapat cash rebate!

Tak tahu caranya juga, meh wasap Idah di 013-9097825, kita sembang lebih rancak tentang bisnes Shaklee. Fulltime atau part time boleh belaka sahabat, paling penting sahabat MAHU BUAT!

Berminat nak sertai Shaklee dan nak mencuba bisnes ni boleh la DAFTAREXPRESS SHAKLEE di sini.

Sahabat nak capai impian bersama Shaklee, Idah mengalu-alukan kehadiaran sahabat dalam team Idah iaitu AFIZART GROUP, jom kita bina impian, realisasikannya dan jana pendapatan tanpa had. Jadikan Shaklee sebagai bisnes sahabat, sertai komuniti Shaklee kami.


We’re together!
Allah bersamamu, Allah menjagamu, Allah melihatmu.

Idafizart
Sihat itu Jihad. Hidup untuk memberi. Perlu ada mindset beri manfaat kepada orang lain.
Sahabat nak order SHAKLEE, boleh klik ni ye : SAYA NAK SHAKLEE

No comments:

Post a Comment