Google+ Followers

Followers

Sunday, 30 May 2010

Pertunjukan Fesyen Abaya...

Assalamualaikum semua...Idah sekarang suka sangat dengan Fesyen Abaya...kalau tengok koleksi2 abaya ni mmg lah rasa best sesgt..cuma ada beberapa design Abaya yang Ekslusif masih belum mampu dimiliki...So hari ini idah nak kongsi bersama pertunjukan Fesyen Abaya yang idah tonton malam tadi..tgk kat you tube aje..:)


4 comments:

  1. salam idah.
    nampaknya abaya sudah makin menular dalam jiwa idah hehe.
    kakchik pun dah susah nak tukar style dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  2. salam kakchik...
    nampaknya begitulah kak...idah mmg dah jatuh cintan dgn abaya2 ni..cuma tang harga tu masih mencari yang budget2..kalau dapat design sendiri wah tentu best ni kan..saje jalan2 buka you tube jumpa pulak fashion show ni..teruja tgk..cuma tak bape setuju tang model tu ada yg tak bertudung..

    ReplyDelete
  3. menabunglah idah. insyaallah tak lama akan jadi bukit.

    ReplyDelete
  4. kakchik..insya Allah kak..dalam proses menabung utk kumpul abaya..:)

    ReplyDelete