Google+ Followers

Followers

Tuesday, 22 December 2015

Jalan-jalan Muzium Negeri Terengganu (06/12/2015)






Sunday, 25 October 2015

Berbakti Pada Tanah ... org kata, saya kata "Kahwinkan pokok dengan tanah"

Semalam saya ada beli 4 pohon anak pokok, 1 lagi tak tahu la dipanggil anak pokok ke tak.

Senarai pokok seperti kat bawah:
1. Kelapa Matag
2. Durian Belanda
3. Mangga Epal
4. Durian Mas Muar
dan ...
5. Pudina

Semua empat anak2 pokok tu dah selamat dikahwinkan dengan tanah dengan maskahwinnya
kalimah Bismillahirrahmaanirrahim.

Gambar akan menyusul kemudian, sebab tak sempat nok upload dalam laptop....
InsyaAllah dalam masa 3-6 tahun dari sekarang dapat la merasa buah-buahan tersebut...

Wednesday, 21 October 2015

Banyaknya Sawang ..... huhuhu

Salam Semua,
Just nak update skit.... semalam my 35th birthday. AlhamdulilLah masih dipanjangkan umur.
terima kasih kepada semua yang wish dan mendoakan yg baik2, terutama my Wife.
Syukron Jaziilan, JazakalLah ... semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah SWT ...

that's all for now ...
jom layan lagu dari Maher Zain ..


Saturday, 7 March 2015


Menanti di barzakh by Far East ..

Tuesday, 13 January 2015

Alhamdulillah sesi persekolahan 2015 dah buka....


Bukan main suka lagi Hanani2 Idah ni bila sekolah dah mula. Hari2 tanya berpa hari lagi sekolah, berapa hari lagi sekolah. Hah sekarang ni bermula lah episod Ummi menjadi SUperrrrrrr double busy. :)

Jadual sangat padat. Hinggakan nak update FB pun kekadang terkejar2 dengan 2 anak kecik yang ada kat rumah. Imam Muda Fateh dan Al Hafizah Afiqah ni. Insya ALLAH ummi abah doakan anak2 berjaya dan cemerlang dunia akhirat insya ALLAH.

Belajar dan ambil ilmu sertakan gunakan dan amalkan.Insya ALLAH.
Jom layan gambar diorang. Ada lagi nnt masukkan. Sebab ada dalam tab.





Thursday, 1 January 2015

Selamat Datang 2015


2015
Semoga ianya membawa kan satu sinar harapan yang baru insya ALLAH.
Ubah mindset
Set Target
Fokus
Tindakan
.
.
.
.
Insya ALLAH semoga kejayaan yang akan dikecapi.