Google+ Followers

Followers

Tuesday, 19 October 2010

Hadiah daripada Moklong...Import From Japan

Salam kasih sayang buat semua,

Apa khabar blogger-blogger dan follower Teratak Kasih Hanani sekalian? Semoga anda semua sihat hendaknya. Maaf juga kerana lama Idah tak update blog sendiri. Oh ye sebenarnya entry kali ni Idah nak cerita tentang Hanani idah yang telah mendapat hadiah hari lahir masing-masing daripada Moklong mereka. Istimewanya hadiah mereka ini Moklong pos direct dari Jepun ke Malaysia. Parcel yang telah makan masa hampir 2bulan lebih. Lama kan.

Hadiah yang diterima Kakak Afifah Hanani seperti set di bawah. Pada Idah ianya amat sesuai untuk kakak. Set ni mengandungi beg kain mcm kanvas dan juga pen yang uniknya dakwatnya guna air. Maka nya contenglah macam mana sekalipun, ianya tidak akan mengotorkan. Dakwatnya akan hilangs sendiri apabila kering. Kakak memang suka melukis. Namun lukisan nya masih belum jelas gambar atau apa yang dilukis. Terima kasih Moklong.




Set bawah ni pulak Abahnya yang belikan. Jangan tak tahu atas meja tempat umminya keje disitulah mereka berdua nak bermain. Jadinya umminya kena layan dulu.



Ok di bawa ni pulak hadiah untuk sikecil yang cute dan comey gitu, Aisyah Hanani. Aisyah dapat set ABC....yang harunya semua tulisan Jepun...:) ada juga bahasa enggeris. Bila tekan boleh faham. Aisyah mmg suka. Gambar sekali dengan model nya.






Hihihi...terselit juga gambar model set logo kat bawah ni. Ok yang bawah ni set logo hadiah hari lahir yang diberikan oleh Uncle dan Auntie mereka berdua.(Actually ummi nya yang request suh berikan logo). Bukan apa kalau beli alat-alat mainan mcm kereta, basikal mereka cepat bosan dan berebut. kalau beli lego ni dapat juga mereka kreatifkan minda mereka.






Ok cukup sampai di sini... Nanti idah update lagi ye.

Salam Sayang,
Ummu Hanani
Teratak 23

1 comment: