Google+ Followers

Followers

Wednesday, 1 September 2010

Selamat Pagi semua...

Alhamdulillah awal hari ini idah bersiaran.Bangun seawal jam 3.15 pagi untuk siapkan juadah dan persiapan en.Kekanda nak outstation subuh tadi.Puteri Idah yang kedua pun turut bangun awal pagi.macam tau2 aje abahnya tak de sehari.Semoga perjalanan dan urusan suamiku dipermudahkan hendaknya.

Ayah mertua idah juga outstation juga ke KL.Namun dah bertolak lagi awal selepas solat Terawih malam tadi.Masing-masing ada agenda dan urusan penting.Idah pun ada urusan yang perlu dibereskan dalam minggu ini.Berikutan minggu hadapan Lebaran Syawal akan menjelang.So perlu uruskan penghantaran barang kepada pelanggan yang terakhir sabtu ni.

Awal-awal pagi td dah siap-siap packing order, tulis borang poslaju dan cek email.Insya ALLAH pagi ni nak gerak ke pejabat pos.Hari ini urusan pengeposan terpaksa diuruskan sendiri beriktan en.kanda ke KL.Harap-harap puteri-puteri Ummi nnt boleh ditinggalkan sekejap.


antara order customer yang perlu dipos hari ini.

Rasa bersemangat hari ni nak update blog.Syukur Alhamdulillah.Pagi ni juga sempat jenguk blog kawan-kawan.Cuma tidak berkesempatan nak tinggalkan jejak.Baca kemudian ke blog lain pulak.Oklah nanti idha sambung lagi entry lain ye.

Salam Ramadan
Teratak 23
22 Ramadan 1431H

No comments:

Post a Comment