Google+ Followers

Followers

Tuesday, 5 October 2010

Sambungan Hari 2

Sabtu 02/10/2010
Lokasi:- Marang -> Dungun (Court Malaysia+Laila Rawas Textile-Az Tech) -> balik rumah

Alhamdulillah setelah dua hari cuti-cuti dan jalan-jalan sambil teman En.Kanda berprogram, maka nya Hari Sabtu tu bergerak pulang ke Paka. Sempat juga singgah kat Masjid Merchang dan makan-makan kat Kuala Abang. Kemudian teruskan destinasi ke Dungun. Idah ajak En.Kanda ke Laila Rawas Textile gedung kain,langsir,karpet yang besar kat bandar Dungun. Sambil-sambil tu Idah nak cari kain jilbab bidang 60'. Dah lama tak shopping tudung baru. Asyik shopping abaya sahaja. Gambar kat Laila Rawas tak snap pulak berikutan waktu sibuk tengok kain-kain yang ada kat dalam kedai.

En.Kanda pulak terus ke Court Malaysia.Katanya nak tengok-tengok apa barang yang best. Tapi tak jauh dari Kedai Laila Rawas tu. Oleh kerana tiada kain yang berkenan, idah pun ke Court Malaysia. Hah jangan tak tahu, En.Kanda ni kalau dah jumpa gadget2 yang dia suka mmg lama lah dia duk kat dalam kedai tu.Dalam pada nak tengok2 barang akhirnya terbeli lah pulak.
Sebuah kamera dan vcd baru. Kamera tu yang paling murah sekali. Oklah tu kena dengan bajet. Nanti idah sambung cerita pasal gadget baru tu ye..

Ini antara gambar dalam court malaysia yang sempat idah amik sambil dua orang model cilik sedang menggayakan watak mereka...uik tersnap juga gambar hero hensem pelakon korea..






4 comments:

  1. hee..tingin nk tv besau cam tu..nak2 yg melekat kat dndg tuu...;p

    ReplyDelete
  2. kak ummi hanie:-
    idah pun sama kak..rasa puas tgk kalau tv besar2 ni..anak2 idah tgk kartun suka sgt.

    ReplyDelete
  3. Idah,
    comelnya dia orang 2 beradik. Pakai baju sama. :)

    ReplyDelete
  4. kak yati...
    skng ni adik nak pakai sama baju dgn kakak..kalau tak mmg susahlah nak suruh dia pakai baju...:) dah mcm kembar kan..

    ReplyDelete