Google+ Followers

Followers

Monday, 24 May 2010

Family Day at De Rhu Beach Resort...

Alhamdulillah baru ada kesempatan nak menulis tentang Family Day yang dianjurkan oleh Syarikat tempat Hubby bekerja..setelah 4thn berkhidmat inilah kali pertama Family Day di adakan...Syukur alhamdulillah dapat juga kenal-kenal dengan kawan2 ofis hubby dan keluarganya...Berikut antara butir2 maklumat yang boleh diringkaskan...

Tempat : Hotel De Rhu Beach Resort Balok Kuantan
Tarikh : 21/05/2010 sehingga 23/05/2010
Dinner : tema merah hitam..(1st time hubby pakai Batik..:-) best jugaklah...tak lari dari nyanyi2 ni..dan juga beberapa games mcm lucky draw dan ucapan.
Makanan : memang best2 tau...semuanya self services...(berselera betullah...sampaikan tak igt tgh diet...)
Bilik : oklah..boleh bagi 3 bintang
Kolam Renang: part ni best...kolam renangnya besar tau...mmg seronok tgk anak2 bermandi manda.

Pada masa yang sama juga ada 3 buah lagi Badan2 kerajaan dan swasta yang buat program yang sama iaitu hari keluarga juga...hari Sabtu tu memang meriah sekali...Kat bawah ni antara gambar2 yang sempat dimasukkan..nak tgk lagi boleh jenguk2 laman FB idah ye :







sekitar majlis Dinner...ni shj yang sempat snap..:) seronok betul Afifah dan Aisyah main2 belon-belon yang bergayut2 kay ruang legar atas syiling tuh...sampaikan suh makan pun tak bape selera...



No comments:

Post a Comment