Google+ Followers

Followers

Tuesday, 25 May 2010

Hobi saya..minat saya...

Entry hari ni idah nak cerita pasal hobi dan minat idah...dah lama sebenarnya nak menulis cuma belum berkesempatan nak bercerita...hari ni ada kelapangan sedikit...idah mmg suka sgt membaca samada novel atau pun buku2 motivasi,majalah dan lain2...pendek kata idah ni mmg peminat buku...kalau masuk kedai buku mmg lama...duk belek sana sini...lepas tu rasa kalau kat rumah ada library sendiri kan best..:) kat bawah ni antara koleksi buku2 kesayangan idah..banyak lagi cuma nak tunjuk yang ini shj...yg lain2 tu nnt kalau idah rajin cari dan snap idah tepek k...




2 buah novel remaja yang berbentuk islamik..best sgt jalan ceritanya..penulisnya nama "Zaharah Mohamad." ada seorg lagi penulis yang idah suka sgt tulisannya dan pola cerita nocelnya iaitu "Ramli Awang Murhsid"...ada juga koleksi novel beliau cuma ada kat rumah mak..dan ada pada kakak...




yang ini pulak koleksi buku2 Dr.HM Tuah Iskandar...idah pun suka tulisan beliau...minat ni hadir waktu idah menuntut di Kolej..sbbnya ada seorg kawan perkenalkan buku beliaun bertajuk"Bina Hati Bahagia"...terus jatuh cinta dgn penulisannya...buku ni bagus utk pasangan yang bakal/sudah berumatangga...




4 buah buku kat ni...mmg best sesgt..idah sayang....belum habis baca lagi actually...
ada beberapa buah lagi buku yang sedang menanti utk dibaca...ada tu dapat hadiah(masuk contest dalam blog2 blogger, hadiah dr kakak, sahabat2..dan ada juga beli)...semuanya tak sempat lagi nak habiskan...

Impian idah kalau boleh nak wujudkan mini perpustakaan sendiri kat rumah...insya Allah..gambar bawah ni idah search google..:)


No comments:

Post a Comment