Google+ Followers

Followers

Monday, 24 May 2010

Alhamdulillah..1st cek usaha sebulan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pengunjung setia blog afiz+idah...

Harap2 semua sihat ye..(cewah mcm ayat nak menulis surat pulak...)..bukan apa hari ni rasa gembira aje...boleh tersenyum....Syukur alhamdulillah hari ini dapat berita yang menggembirakan hati...tidak dinanti dan tidak ditunggu2...

Posmen datang hantar surat yang benar2 buat kan idah tersenyum...Mesti tertanya2 apa kan...boleh tak nak kata surprise?Oklah hari ni posmen dtg bawa surat dari WWN..apa itu WWN?mesti korang nak tahu kan..

Ok WWN ni nama penuh nya "WORLD WELLNESS NETWORK" yang dimiliki oleh Dr.Nordin Darus (DND)...saya join syarikat utk produk MLM terapi diet yang tengah meletop2 skng ni...RXLITE...anda pernah dengar?

Saya baru join sebulan...join dalam awal bulan April lalu...Alhamdulillah skng bulan Mei saya dah dapat 1st cek saya hasil drpd usaha yang tak seberapa...namun syukur...semoga 1st cek ni akan jd pembakar semangat buat saya...



Walaupun hanya dapat 2 angka utk bulan pertama ni..insya Allah saya berazam dan bersemangat utk terus berusaha dengan gigih lagi...MLM ni kalau kita rajin insya Allah boleh jana pendapatan sehingga 4- 5 angka sebulan...Tak percaya? Upline saya pendapatannya sekarang pendapatanya 4angka sebulan tau...Ini yang buat saya teruja...Nak tahu apa selanjutnya? klik di sini.

Saya boleh..anda pun tentu boleh...seronok kan..kita dapat $$$$ setimpal dengan usaha..harap2 bulan ni dapat lebih lagi..oklah nnt idah sambung entry pasal family day pulak ye...

2 comments:

  1. tahniah idah.... teruskan usaha..

    apapun yg kita buat kalu rajin usaha insyaAllah akan ada hasilnya

    ReplyDelete
  2. terima kasih k.wan..insya Allah tgh usaha sehabis baik ni..:)

    ReplyDelete