Google+ Followers

Followers

Sunday, 5 August 2012

Sampul duit raya..

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah,
Setelah 5tahun menceburkan diri dalam dunia bisnes alam maya, tahun ni 2012 mencatat sejarah(cewah..hihi) pertama kalinya ,Idah dan sahabat(rakan kongsi) menempah SAMPUL DUIT RAYA. Syukur alhamdulillah semoga hasilnya juga memberangsangkan.

Simple designnya namun Masya ALLAH hasilnya bila lihat sendiri, mmg cantik dan cute. Memang kena dengan tema Hari Raya...(^____^). Sebenarnya Idah tak plan pun nak buat semua tu, namun bila fikir2 semula dah tiba masanya cuba keluar dari kepompong online. Nak cuba pasaran dalam dunia offline pulak..

Jom tgk hasilnya SAMPUL DUIT RAYA yang mana designnya dicari oleh partner Idah sendiri. Amacam cun tak? 

 Ini bahagian depan SAMPUL. Tema Keluarga Sakinah tuh..

Bahagian belakang seperti biasalah kan untuk promosikan kedai dan website kami.
So mcmane? Simple but nice kan? hihihi

Insya ALLAH jika ada sahabat2 blogger yang berminat nak dapatkan SAMPUL DUIT RAYA eksklusif ini hah mestilah ada syaratnya. Ok mudah aje syaratnya, WAJIB buat belian sesuatu produk di laman web idah lah (^___^)... Jom2 order:- http://kedainiaga.net

Alhamdulillah juga sebab tak niat pun nak jual SAMPUL DUIT RAYA ni, namun ada antara sahabat dan cikgu PASTI yg sudi membelinya. Alhamdulillah dah terjual sebanyak 30pek(150keping). suka..suka..suka.. :)

Oklah nnt bila2 idah menulis lagi ye. Maaf idah ni suka menulis yang simple2 aje. Sebab salah satunya penulisan bukanlah bidang Idah. Kalau bagi idah buku matematik, main dgn nombor2 insya ALLAH...I LIKEEEEEEEEEEEEEEEE...hihi..

Nak pomote juga Fans Pages Idah..Sila lah like ye :- http://www.facebook.com/MAB.kedainiaga



Salam Ramadan Al Mubarak
17 Ramadan 1434H
Ummuhanani (Teratak 23)

1 comment:

  1. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete