Posts

Showing posts from April, 2010

~Supplimet...apa yang anda amalkan?~

Image
Assalamualaikum semua...Diharapkan ceria2 selalu ye..
Hari ni saya nak kongsi sikit info tentang pemakanan saya sewaktu hamil anak sulung dan kedua..Bukan apa saya selalu diajukan persoalan tentang makanan tambahan ssewaktu hamil oleh kawan-kawan/customer melalui email/ym/sms/call...
Akk..masa peknen hari tu makan apa?? Anak2 akk aktif,sihat dan cantik...(huhuhu perasan jer ummi ni..)
nak dapat kat mana semua produk2 tu??? (soalan ni kekdng malas nak jawab...bukan apa..kekdng dah bgtau jelas2...masih nanya lagi..terus...)
apa kesan dia ek???(...bab ni suh mereka tgklah anak2 ku...hahahah..confirmlah mereka dapat tgk luaran aje kan...sbbnya bukan mereka yang jaga...)...dan mcm2 soalan lagi..
Ok kawan-kawan semua ni nak share sikit....masa saya peknen anak 1st...mcm biasalh anak sulung kan..waktu ni tak dok pengalaman lagi..so tiap2 bulan gi klinik..so makanlah ubat2 doktor....rasa nak muntah makan asid folik...(uweeekkk...muntah lagi..almaklumlah alahan teruk...)...makan vitamin B complex,v…