MAAJUN ANGGUN BISTARI MAB

Maajun Anggun Bistari (MAB)

PENGUMUMAN PENTING !!

Dengan ini diumumkan MAB Maajun Anggun Bistari telah menadapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk herba basah pertama di Malaysia. MAB KKM telah dirasmikan pada 6 Julai 2019 oleh YB Senator Ustazah Asmak Bt Husin di Audotorium Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya. Syukur alhamdulillah.

CikIdah STOKIS SAH MAB TERENGGANU dengan no ID : D00019. Pastikan setiap belian MAB, sahabat dapatkan daripada dealer sah MAB sahaja yang ada no ID berdaftar dengan Syarikat Zalpermai Resources (ZPR).

ELAKKAN membeli MAB KKM di kedai-kedai jamu, komestik, Kedai Kecantikan & SPA, Pasar Malam kerana mereka bukan dealer SAH. Jauhi diri anda daripada MAB FAKE! 

No.pendaftaran MAB KKM : MAL19046066TC 
MAB KKM
Gambar ini adalah gambar terbaru botol MAB KKM. Ada beberapa perbezaan MAB KKM dengan MAB KLASIK namun isi dalamnya masih sama. MAB KKM kini dibuat di kilang dan mudah lagi homemade. Kualiti dan kebersihan lebih terjamin, ada hologram, seal plastik dan ada tarikh expired. Semoga sahabat lebih rasa yakin untuk mengamalkannya.Kepada semua pengguna, anda juga boleh layari facebook dan Instagram kami untuk melihat pelbagai koleksi testimoni pengguna MAB.

LIKE FAN PAGE KAMI =>> MAB ANGGUN BISTARI STOKIS TERENGGANU

FOLLOW KAMI DI IG =>> @MAB.ANGGUNBISTARI


Untuk info lanjut boleh layari website kami :

Comments

Popular posts from this blog

Durian oh Durian

Throwback - Mula Sesi Persekolahan 2018

DOA ISTERI SOLEHAH