Followers

MAAJUN ANGGUN BISTARI MAB


SUBHANALLAH..MAB dah ada no KKM

Dengan ini diumumkan MAB Maajun Anggun Bistari telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk herba dalam bentuk maajun basah pertama di Malaysia. MAB KKM telah dirasmikan pada 6 Julai 2019 oleh YB Senator Ustazah Asmak Bt Husin di Audotorium Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya. Syukur alhamdulillah.


Pelanggan MAB yang disayangi,
ANDA DILARANG mendapatkan stok MAB daripada Pemborong, Premis Kedai, Dropship, Kiosks di Mall, Toko-toko Jamu dan juga peniaga pasar malam yang tidak bertanggungjawab dalam urusaniaga MAB.

Mohon dapatkan stok MAB hanya daripada DEALER SAH yang MEMILIKI NO.ID SAHAJA atau sila rujuk HQ untuk mengelakkan diri anda terjebak dengan MAB FAKE.

Buatlah pilihan yang betul.
Pilihan ditangan anda. 

Cikidah : STOKIS MAB 
No.ID : S00019

No.pendaftaran MAB KKM : MAL19046066TC 

Gambar ini adalah gambar terbaru botol MAB KKM. Ada beberapa perbezaan MAB KKM dengan MAB KLASIK namun isi dalamnya masih sama. MAB KKM kini dibuat di kilang dan mudah lagi homemade. Kualiti dan kebersihan lebih terjamin, ada hologram, seal plastik dan ada tarikh expired. 

Insya Allah kini lebih yakin dan selamat untuk diamalkan.


Kepada semua pengguna, anda juga boleh layari facebook dan Instagram kami untuk melihat pelbagai koleksi testimoni pengguna MAB.


LIKE FAN PAGE KAMI = MAB ANGGUN BISTARI STOKIS TERENGGANU

 

FOLLOW KAMI DI IG = @MAB.ANGGUNBISTARI


Untuk membuat pesanan dengan lebih pantas boleh terus layari :


atau 

sila whatsapp detail dan tekan link di bawah :No comments:

Post a comment

Ruang Iklan