Google+ Followers

Followers

Monday, 21 July 2014

Promosi Julai - Vivix

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Alhamdulillah baru ada kesempatan nak menulis dalam blog ni. Tetamu kita Ramadan AlMubarak semakin dipenghujungnya. Sekarang kita berada dalam fasa terakhir Ramadan.

Syukur Alhamdulillah, Idah dapat juga berpuasa di 3/3 Ramadan. Terima kasih Ya ALLAH..

Yeaaayyyy suka juga sebab dah habis pantang...so rutin berjalan seperti biasa.
Afiqah Hanani pun dah semakin bam-bam.. Banyak peel juga..Paling kuat suaranya menangis..dan umur menginjak ke 2bulan ni..Siang kurang tido...
Mujur malam tdo lena..

Oh di samping citer2 kisah family, Idah nak selit juga satu promosi produk dari Shaklee bulan ni..: Promosi Beli 6 Free 1 - VIVIX.



comeynye je kan botol Vivix ni...eksklusif form Shaklee untuk kita as pengguna. Mesti nak tau kan Vivix ni fungsi nya. Namun Idah amat2 syorkan produk vivix kpd anda semua sbb ini satu2 nya produk yang membaiki sehingga ke sel DNA.

Vivix ni sesuai untuk siapa?
Meh tgk gambar bawah ni.Kalau asyik tulis je..
korang confirm mesti malas nak baca ayat2 panjang kan?kan?
hihi...gurau je..xde..tgk gmbr lagi mudah.

Hah! cek cepat ada tak family anda yang sedang alami masalah di atas? Dah puas cari ubat dan buat rawatan namun xde hasil...Apa kata cuba ikhtiar dengan vivix pulak..Insya ALLAH dengan izin ALLAH hendaknya. Tak percaya lagi?
Meh baca testimoni pulak. Atau boleh juga layari blog shaklee Idah di sini :


Testimoni Pengguna Produk VIVIX :-










Macamana lepas baca?
Teruja nak cuba?
HARGA RETAIL =RM475
HARGA PROMOSI BELI 6 FREE 1 = RM407

Jimat banyak kan?
RM68 tu jimat...Jika bajet lebih amik 6 botol terus, hah lagi best
penjimatan RM475 sbb dpt free sebotol..
-keahlian free
-Cash Bonus
-Dapat less lepas2 ni dalam 20-30% semua produk shaklee..

Best ke syok?
Ok untuk Order direct boleh sms/whatsapp idah = 013-9097825
cepat2 grab sekarang.
Nak lagi Murah?
tu cepat2 sms/whatsapp/telegram idah ok..

Sihat tu satu nikmat dan anugerah
Ingat  5perkara seblm 5 perkara..
Sihat sebelum sakit.
Cegah dengan VIVIX.

Salam Sayang,
Idah Arba'i
23 Ramadan 1435H

Wednesday, 9 July 2014

Kisah Puasa dan Supplimen (^__^)

Selamat pagi semua...Semoga ceria selalu..
Alhamdulillah dah 11 Ramadan hari ni..Macamana pencapaian anak-anak kita berpuasa? Syukur alhamdulillah Hanani2 Idah kedua2nya berpuasa penuh..walaupun kekadang setiap jam tanya :
"ummi...lambat lagi ke.."
"ummi.. skng dah petang ke.."
"ummi...hauslah..."

Layan aje kerenah diorang berdua...lepas tu setiap hari dah siap2 bagi kat ummi menu apa yang mereka nak makan time berbuka..Alhamdulillah ok juga tu..tak lah ummi pening kepala fikir nak buat juadah apalah time berbuka..kihkih..

Dah besar rupanya Hanani2 ni..
Itulah dia kawan, teman, kekdng jadi teman gaduh..
Ummi pun kekdng jadi mcm tarzan, singa, rimau..hahaha...semua ada..
Namun itulah kemeriahan bila ada anak2 ni..
Masa rehat ummi kekdng boleh kata mmg xcukup..
tido pun kekdng tu dapat 5minit terlelap tanpa gangguan..saat itulah paling best utk rehatkan diri dan minda...hihi..

Ramadan kali ni Idah dalam pantang, alhamdulillah namun berkesempatan untuk berpuasa..Syukur alhamdulillah. Tapi hari ni dah genap 44hari..yeayyyy bestnya..kihkih. So far puasa kali ni idah rasa segar+bertenaga+ cergas..kenyang pun lebih lama..kalau tidak.. dalam pukul 2 petang tu dah lembik..

Hah...nak tau idah amik apa? hihi
Idah amik suplimen Shaklee untuk set berpuasa...Alhamdulillah..
Best sangat2 terutama amik ESP+KURMA+MEALSHAKE..
rasa dah lah sedap..kenyang..plus bertenaga..

Kawan2 nak cuba?
Boleh contact Idah ye.. Jika rasa tak bertenaga , penat, letih, ye lah terutama bagi yang bekerja lepas tu nak uruskan rumahtangga lagi.. huhu mmg faham sangat..double trouble tenaga diperlukan..
So idah cadangkan try set berpuasa shaklee ni..
Insya ALLAH dengan izin NYA...kita dapat khasiatnya..
Ada pilihan bajet untuk anda semua..
Nak less??
Hah cepat2 contact idah tau..




Sedap+lazat+segar+bertenaga+kenyang lebih lama..
BONUS :- insya ALLAH boleh kurus dan dapatkan berat idaman anda..


Salam Sayang,
Dari Meja SOHO Idah
11 Ramadan 1435H

Tuesday, 8 July 2014

Blog baru untuk biz baru

Assalamualaikum semua,
Alhamdulillah Fasa 1 Ramadan sudah berlalu...

1/3 Ramadan - done
2/3 Ramadan - progress
3/3 Ramadan - still loading

Dalam bulan ramadan ni juga, Idah sudah create satu lagi blog khas untuk produk2 Shaklee dan perjalanan idah dalam shaklee.
Kini Idah sah sebagai Shaklee Independent Distributor : 1127496

Kepada kawan2 blog afizart bolehlah kita saling tukar2 link ye..
Selamat menziarah blog baru idah dengan klik sahaja pada gambar di bawah ye.

Jika ada kawan2 nak order produk shaklee dengan Idah pun amat2 dialu-alukan insya ALLAH Idah akan berikan konsultasi yang sebaiknya untuk anda.

"Sihat itu nikmat dan anugerah, pilihlah yang terbaik untuk gaya hidup sihat."




Salam Sayang,
Dari Meja Soho...
11 Ramadan 1435H