Google+ Followers

Followers

Monday, 21 July 2014

Promosi Julai - Vivix

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Alhamdulillah baru ada kesempatan nak menulis dalam blog ni. Tetamu kita Ramadan AlMubarak semakin dipenghujungnya. Sekarang kita berada dalam fasa terakhir Ramadan.

Syukur Alhamdulillah, Idah dapat juga berpuasa di 3/3 Ramadan. Terima kasih Ya ALLAH..

Yeaaayyyy suka juga sebab dah habis pantang...so rutin berjalan seperti biasa.
Afiqah Hanani pun dah semakin bam-bam.. Banyak peel juga..Paling kuat suaranya menangis..dan umur menginjak ke 2bulan ni..Siang kurang tido...
Mujur malam tdo lena..

Oh di samping citer2 kisah family, Idah nak selit juga satu promosi produk dari Shaklee bulan ni..: Promosi Beli 6 Free 1 - VIVIX.



comeynye je kan botol Vivix ni...eksklusif form Shaklee untuk kita as pengguna. Mesti nak tau kan Vivix ni fungsi nya. Namun Idah amat2 syorkan produk vivix kpd anda semua sbb ini satu2 nya produk yang membaiki sehingga ke sel DNA.

Vivix ni sesuai untuk siapa?
Meh tgk gambar bawah ni.Kalau asyik tulis je..
korang confirm mesti malas nak baca ayat2 panjang kan?kan?
hihi...gurau je..xde..tgk gmbr lagi mudah.

Hah! cek cepat ada tak family anda yang sedang alami masalah di atas? Dah puas cari ubat dan buat rawatan namun xde hasil...Apa kata cuba ikhtiar dengan vivix pulak..Insya ALLAH dengan izin ALLAH hendaknya. Tak percaya lagi?
Meh baca testimoni pulak. Atau boleh juga layari blog shaklee Idah di sini :


Testimoni Pengguna Produk VIVIX :-










Macamana lepas baca?
Teruja nak cuba?
HARGA RETAIL =RM475
HARGA PROMOSI BELI 6 FREE 1 = RM407

Jimat banyak kan?
RM68 tu jimat...Jika bajet lebih amik 6 botol terus, hah lagi best
penjimatan RM475 sbb dpt free sebotol..
-keahlian free
-Cash Bonus
-Dapat less lepas2 ni dalam 20-30% semua produk shaklee..

Best ke syok?
Ok untuk Order direct boleh sms/whatsapp idah = 013-9097825
cepat2 grab sekarang.
Nak lagi Murah?
tu cepat2 sms/whatsapp/telegram idah ok..

Sihat tu satu nikmat dan anugerah
Ingat  5perkara seblm 5 perkara..
Sihat sebelum sakit.
Cegah dengan VIVIX.

Salam Sayang,
Idah Arba'i
23 Ramadan 1435H

No comments:

Post a Comment