Google+ Followers

Followers

Sunday, 15 May 2011

Nak pomote sikit...:)

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah mood masih berada ditahap momentum yang stabil dan semangat pun masih berkobar2 nak menulis. Ok di sini idah nak ajk kawan-kawan blogger dan follower melihat page website idah di FB. Alhamdulillah semoga dengan adanya medium FB ini dapat meluaskan lagi jaringan rangkaian bisnes idah.

Idah sudah 4tahun bergelumang dengan dunia perniagaan online. Alhamdulillah walaupun tiada premis kedai2 nyata..namun syukur pendapatan yang diperolehi sama dengan gaji basic seorg pemegang ijazah..hihihi..Ok kawan2 boleh jenguk dan like ye..Terima kasih semua..:-








Salam Sayang,
Ummihanani -> teratak 23

2 comments:

  1. Wah... tahniah ya Idah, masih bertahan selepas 4 tahun dengan pendapatan menyamai gaji seorang pemegang ijazah. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. KakYati,
    Alhamdulillah kak..syukur..namun masih byk lagi perlu usaha ni..alhamdulillah hutang stdy dah habis bayar..syukur sgt2...lega rasanya.skng tak de hutang2 dah..so boleh start simpan utk diri sendiri pulak..amin

    ReplyDelete