Google+ Followers

Followers

Thursday, 10 February 2011

Templete asyik tukar-tukar

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua,

Apa khabar ye hari ini? Alhamdulillah hari ni mood idah sudah agak pulih 40% walaupun tidak sepenuhnya. Nak rajin menulis ni amik masa juga. Templete pulak asyik bertukar2 aje..susah betul nak dapatkan tema color untuk rumah sendiri kan.Tak tahu lah kalau dalam dunia realiti.Mesti En.Kanda pening kalau tiap2 bulan asyik nak tukar color aje.hihihi...takpe2 blog ni idah yang buat semuanya..so tak kisahlah kalau asyik bertukar2.Ada aje yang berkenan.Templete yang ni tak tahu lah bape tahannya.

Oklah bila-bila rasa ada mood lagi idah sambung ye. Rasa kemalasan tu masih berbaki lagi. Urusan rumahtangga pun masih ada yang belum selesai. Super duper mom!

3 comments:

  1. Idah,
    rajinnya tukor template!
    Sweet color ni.

    ReplyDelete
  2. Salam Idah ,

    moga cepat sihat ...

    same lah hobi/kegilaan sy,tukar2 template dan cepat jemu...tp yg skrg ni sy pakai insyaAllah lama sikitlah sbb susah nk jumpe yg sng nk edit mcm tu ...

    blog idah skrg ni lawa dah :)

    ReplyDelete
  3. kak yati:-
    Akk...
    tak tahulah nape kak..sampai skng tak jumpa yg betul2 berkenan dan tahan lama..hihi

    Ummi Hanie,
    Salam ummi,
    terima kasih ye..insya ALLAH koho2 doh nok sembuh ni cuma dalaman masih perlu dirawat..hihi

    Idah mmg suka tukar2 utk hilangkan rasa bosan..hih..cantik ke tak,tak penting sgt pd idah cuma kalau boleh nak kan kepuasan...

    ReplyDelete