Google+ Followers

Followers

Wednesday, 10 February 2010

Perubahan Ruang Pejabatku(SOHO)


Rasa tak berapa sihat sikit hari ni...dah 3-4hari hujan..banyak baju-baju yang tak kering...maybe i need more rest..kurang tidur...oh ye lama dah kan Idah tak update about diet Idah bersama Usana...bukan nya apa..sbbnya Idah tak konsisten dalam berdiet...USANA pun jarang makan..so insya Allah mulai 4 Jan 2010 ni akan bermula Program diet Idah...Idah akan cuba displinkan diri..Moga2 azam tahun ni nak kurus tercapai...

Website pun lama tak berupdate...stok baru pun masih tak amik lagi...Insya Allah dalam minggu depan semuanya akan terurus insya Allah..kerja-kerja update akaun alhamdulillah sudah siap...
Mesti semangat!!SEMANGAT!..

Banyak yang nak diubahsuai terutama tempat bekerja..sekarang alahai kelam kabut rasanya..sebabnya SOHO Idah kekdng diganggu oleh puteri2...nak fokus kena tunggu tengah-tengah malam...



SOHO idah..yang agak serabut jugaklah...


Kalau boleh nak buat dekorasi ruang pejabat mcm kat bawah ni...Nampak lebih tersusun dan teratur...Pink lembut gitew..rasa semangat nak buat kerja dan fokus....bilalah agknya..insya Allah tanam azam lagi ni...(berapa byk azam daaaa.....:))



kredit to masayu.blogspot.com